Υλικά
-
3 μεγάλα μήλα τριμμένα
-
2 αυγά
-
1 φλ. νιφάδες βρώμης
-
1/2 φλ. σταφίδες ή ψιλοκομμένος χουρμάς (προαιρετικά αλλά δίνει extra γλύκα)
-
1 κ.γ. κανέλα
-
1/2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
-
1 κ.σ. λάδι καρύδας ή ελαιόλαδο
-
1 κ.γ. βανίλια
Εκτέλεση
-
Προθέρμανε τον φούρνο στους 180°C.
-
Ανακάτεψε τα τριμμένα μήλα με την κανέλα και τη βανίλια.
-
Πρόσθεσε τα αυγά, τη βρώμη, το λάδι και το μπέικιν και ανακάτεψε μέχρι να ομογενοποιηθεί.
-
Αν θέλεις πιο γλυκό αποτέλεσμα, ρίξε τις σταφίδες ή τον χουρμά.
-
Άπλωσε σε ταψάκι με λαδόκολλα.
-
Ψήσε 25–30 λεπτά μέχρι να ροδίσει ελαφρά.
-
Άφησέ τη να σταθεί 10 λεπτά πριν κόψεις.
