Υλικά
-
200 γρ. βούτυρο
-
200 γρ. κουβερτούρα
-
250 γρ. ζάχαρη
-
4 αυγά
-
100 γρ. αλεύρι
-
1 βανίλια
-
λίγο κακάο για πασπάλισμα
Εκτέλεση
-
Λιώνεις σε κατσαρολάκι το βούτυρο με την κουβερτούρα.
-
Σε μπολ χτυπάς τα αυγά με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν.
-
Προσθέτεις το μείγμα σοκολάτας, ανακατεύεις, και στο τέλος ρίχνεις το αλεύρι και τη βανίλια.
-
Αδειάζεις σε βουτυρωμένο ταψάκι.
-
Ψήνεις σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για περίπου 25 λεπτά (να μείνει λίγο υγρή στο κέντρο).
-
Αφήνεις να κρυώσει λίγο, πασπαλίζεις με κακάο ή ζάχαρη άχνη και σερβίρεις με παγωτό βανίλια.
