Εκτέλεση

  1. Βάλτε τον σολομό στο μούλτι μαζί με την πάστα κάρυ, το τζίντζερ, τη σόγια και τον ψιλοκομμένο κόλιανδρο.
  2. Χτυπήστε μέχρι να γίνει χοντροκομμένος. Βγάλτε το μείγμα και σχηματίστε 4 μπιφτέκια.
  3. Ζεστάνετε το λάδι σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και τηγανίστε τα μπιφτέκια για 4- 5 λεπτά από κάθε πλευρά, γυρίζοντας τα μέχρι να γίνουν τραγανά και να ψηθούν καλά.
  4. Εντωμεταξύ, χρησιμοποιήστε έναν περιστρεφόμενο αποφλοιωτή για να ξεφλουδίσετε λωρίδες καρότου και αγγουριού σε ένα μπολ.
  5. Ανακατέψτε τα με το ξύδι και τη ζάχαρη μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη και, στη συνέχεια, ανακατέψτε τα φύλλα κόλιανδρου.
  6. Μοιράστε τη σαλάτα σε 4 πιάτα. Σερβίρετε με τα μπιφτέκια και το ρύζι.