Υλικά
- 2 ώριμες μπανάνες
- 1 φλιτζάνι νιφάδες βρώμης
- 1/2 φλιτζάνι καρύδια (προαιρετικά)
- 1/2 κουταλάκι του γλυκού κανέλα
- 1/4 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
- 1/2 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας (προαιρετικά)
Εκτέλεση
- Προθέρμανε τον φούρνο στους 175°C και στρώσε μια λαδόκολλα σε ένα ταψί.
- Λιώσε τις μπανάνες με ένα πιρούνι μέχρι να γίνουν πουρές.
- Πρόσθεσε τις νιφάδες βρώμης και ανακάτεψε καλά.
- Αν θέλεις, πρόσθεσε τα καρύδια, την κανέλα, το αλάτι και τη βανίλια.
- Με ένα κουτάλι, πήγαινε μικρές ποσότητες από το μείγμα και σχημάτισε μπισκότα πάνω στη λαδόκολλα.
- Ψήσε για 10-12 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν ελαφρά στις άκρες.
- Άφησέ τα να κρυώσουν για λίγο πριν τα απολαύσεις!
