Υλικά
250 γρ. μπισκότα τύπου πτι μπερ
120 γρ. βούτυρο (λιωμένο)
100 γρ. ζάχαρη άχνη
40 γρ. κακάο άγλυκο
60 ml γάλα
1 βανίλια
(προαιρετικά) 100 γρ. καρύδια ή φουντούκια ή σταγόνες σοκολάτας
Εκτέλεση
1. Θρυμμάτισε τα μπισκότα σε ένα μεγάλο μπολ (όχι πολύ ψιλά).
2. Σε άλλο μπολ, ανάμειξε το λιωμένο βούτυρο, τη ζάχαρη, το κακάο, τη βανίλια και το γάλα μέχρι να γίνει ομοιογενές το μείγμα.
3. Ρίξε το μείγμα πάνω στα μπισκότα και ανακάτεψε καλά.
4. Άπλωσε το μείγμα σε λαδόκολλα, τύλιξέ το σε ρολό και βάλε το στην κατάψυξη για 2-3 ώρες.
5. Κόψε σε φέτες και σέρβιρε πασπαλισμένο με άχνη ή τριμμένο μπισκότο.
