Υλικά (για 4 άτομα)
-
4 φιλέτα στήθος κοτόπουλου
-
3 κ.σ. μουστάρδα
-
2 κ.σ. μέλι
-
2 κ.σ. ελαιόλαδο
-
1 κ.γ. πάπρικα (γλυκιά ή καπνιστή)
-
Αλάτι και πιπέρι
-
Προαιρετικά: λίγο σκόρδο σε σκόνη ή ψιλοκομμένο
Εκτέλεση
-
Προθερμαίνεις τον φούρνο στους 180°C (αέρα).
-
Σε ένα μπολ ανακατεύεις τη μουστάρδα, το μέλι, το ελαιόλαδο, την πάπρικα, το αλάτι και το πιπέρι.
-
Τοποθετείς τα φιλέτα κοτόπουλου σε ταψί με λαδόκολλα και τα αλείφεις καλά με τη σάλτσα.
-
Ψήνεις για 25-30 λεπτά, μέχρι να ροδίσει το κοτόπουλο και να ψηθεί καλά μέσα.
-
Σερβίρεις με ρύζι, πατάτες ή σαλάτα.
