Υλικά (για 2-3 άτομα):
-
2 φλιτζάνια καρπούζι κομμένο σε κύβους (χωρίς κουκούτσια)
-
150 γρ. φέτα σε τρίμματα ή κομμάτια
-
1/2 αγγούρι κομμένο σε φετούλες ή κύβους
-
1/4 κόκκινο κρεμμύδι (προαιρετικά) κομμένο σε πολύ λεπτές φέτες
-
1 χούφτα φύλλα δυόσμου ή βασιλικού, ψιλοκομμένα
-
1 χούφτα ρόκα (προαιρετικά, για πιο πλούσια υφή)
-
1 κ.σ. ελαιόλαδο
-
1 κ.γ. χυμός λάιμ ή λεμονιού
-
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση:
-
Σε ένα μεγάλο μπολ βάλε το καρπούζι, το αγγούρι, τη φέτα και το κρεμμύδι.
-
Πρόσθεσε τη ρόκα και τον ψιλοκομμένο δυόσμο.
-
Ράντισε με το ελαιόλαδο και τον χυμό λάιμ/λεμονιού.
-
Ανακάτεψε απαλά για να μην λιώσει το καρπούζι ή διαλυθεί η φέτα.
-
Πασπάλισε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και σέρβιρε αμέσως.
