Υλικά:
- 2 κούπες ρόδι (οι σπόροι)
- 100 γρ. φέτα
- 1 αγγούρι, κομμένο σε μικρούς κύβους
- 1 μέτριο κρεμμύδι, κομμένο σε λεπτές φέτες
- 1 κούπα φρέσκο μαϊντανό, ψιλοκομμένο
- 1/4 κούπας ελαιόλαδο
- 2 κουταλιές της σούπας ξύδι από κόκκινο κρασί ή μπαλσάμικο
- 1 κουταλιά του γλυκού μέλι
- Αλάτι και πιπέρι, κατά προτίμηση
Εκτέλεση:
- Σε ένα μεγάλο μπολ, συνδυάστε τους σπόρους του ροδιού, το αγγούρι, το κρεμμύδι και τον ψιλοκομμένο μαϊντανό.
- Σε ένα μικρό μπολ, χτυπήστε το ελαιόλαδο, το ξύδι και το μέλι μέχρι να ενωθούν καλά. Προσθέστε αλάτι και πιπέρι.
- Περιχύστε την σαλάτα με το ντρέσινγκ και ανακατέψτε απαλά.
- Θρυμματίστε τη φέτα πάνω από τη σαλάτα και σερβίρετε αμέσως.
