Υλικά:
- 4 μήλα
- 250 γρ. κουβερτούρα σοκολάτας
Εκτέλεση:
- Πλύνε και ξεφλούδισε τα μήλα και κόψε τα σε μικρά κυβάκια.
- Στη συνέχεια βράσε τα.
- Σε μπεν μαρί λιώσε την κουβερτούρα.
- Σε ένα μπλέντερ ρίξε τα μήλα και την κουβερτούρα και άσε τα δύο υλικά να ομογενοποιηθούν.
- Βάλε το μείγμα σου σε μια ταρτιέρα ώστε να σχηματιστεί το σχήμα της τάρτας και στη συνέχεια βάλε την στο ψυγείο.
- Διατηρείται στο ψυγείο έως και 4 ημέρες
